Sportpark, door Sara

Deze zomervakantie ga ik naar Zomerschool in het gebouw van ’t Koggeschip. Ik zit in groep blauw. Groep blauw is verdeeld in twee groepjes: groepje één en groepje twee. Zo is het in elke groep. Alle groepen hebben een verschillende kleur.

Heenreis
Wij waren al heel lang aan het lopen. Het was ook aan het regenen, dit was niet zo heel erg maar het was wel vervelend. Eindelijk waren wij op het sportpark. Ik kon al een paar spellen zien die ik leuk vond.

Spellen
Het springkussen leek mij heel leuk, maar dat was niet ons eerste spel. Ons eerste spel was levend kwartet, dat is ook leuk. En ons laatste spel was rugby honkbal.

Levend Kwartet
Bij leven kwartet waren vier teams. De vier teams hadden allemaal één onderdeel van alles. In elk team waren er vier mensen. Drie zijn de zoekers en één is de verdediger.

Springkussen
Het springkussen was heel leuk, het was een race. Mijn team had verloren, maar toch was het heel leuk. Als eerst moest je rennen, daarna moest je klimmen over één klimrek en soms was dat een beetje moeilijk. In de derde ronde ging het regenen. Op het springkussen was een glijbaan en aan het einde werd de glijbaan helemaal nat. Als wij naar beneden gingen werden wij nat. Dat vond ik heel vervelend, want wij moesten nog een spel spelen.

Terugreis
Na het sporten moesten we weer terug lopen. Het leek niet zo lang als de heenreis. Misschien omdat ik aan het praten was. Daarna waren we terug op `t Koggeschip. Ik zag mijn vader. Toen dacht ik: Ik heb mijn eerste dag van de Zomerschool overleefd.