2022 Groep 3 tot en met 6 


De Zomerschool voor groep 3 t/m 6 wordt de komende zomer (2022) voor de derde keer georganiseerd van 18 juli tot en met 5 augustus 2022. We hebben weer een heel mooi taalprogramma en veel activiteiten en uitstapjes! Deelname is gratis. 
<p>
Ouder(s)/verzorger(s) kunnen hun kind aanmelden voor De Zomerschool via deze website onder het tabblad ‘inschrijven’. U schrijft uw kind in voor de groep waarin uw kind dit schooljaar (2021-2022) ook gezeten heeft.

Wij sturen uw aanmelding naar de school van uw kind. De eigen leerkracht vult dan leerling-volg-gegevens van uw kind in. Nadat wij deze gegevens van de school hebben ontvangen is de aanmelding pas volledig. U ontvangt een bericht van ons dat wij alle gegevens hebben ontvangen. Dit betekent niet dat uw kind is geplaatst. Daarover ontvangt u pas bericht tussen 27 juni en 2 juli.

In iedere groep zitten 15 kinderen, evenveel jongens als meisjes, van verschillende niveaus. Voor alle scholen uit Nieuw West zijn er evenveel plaatsen beschikbaar. Er is helaas maar een beperkt aantal plaatsen! Voor de klas staan een bevoegde leerkracht en een ondersteuner.

We vragen net als voorgaande jaren een borgsom, dit jaar 40,00, die u bij de start van de zomerschool betaald. Als uw kind alle drie de weken heeft deelgenomen ontvangt u deze borgsom op de laatste dag weer terug.
<p

INSCHRIJVEN:
Stap 1: U vult het inschrijfformulier op de website volledig in. Zorg dat uw mailadres goed is ingevuld!  
Stap 2: 
U klikt op verzenden en gaat ermee akkoord dat de basisschool de leerlingvolg-gegevens deelt met de zomerschool. Deze gegevens worden gebruikt om uw kind zo goed mogelijk in te delen in een groep. 
Stap 3: 
De school vult de benodigde gegevens in. 
Stap 4: 
Volledige inschrijving moet vóór 24 juni zijn afgerond. Als de Zomerschool al eerder vol is, wordt dit op de website vermeld.
Stap 5: 
Leerlingen die na de sluitingsdatum worden ingeschreven komen op een wachtlijst.  
Stap 6: 
Na 24 juni worden de groepen samengesteld. 
Stap 7: 
Tussen 27 juni en 2 juli ontvangt u bericht over plaatsing via mail. 

<p>

Inschrijven betekent dat u toestemming aan ons geeft om bij de eigen school de gegevens over uw kind op te vragen ten behoeve van de zomerschool 2022.

<p>

Heeft u vragen over de groepen 3-6? Bel 06 38 87 48 40 of mail naar info@zomerschoolnw.amsterdam


LOCATIE GROEPEN 3 TOT EN MET 6:
De Timotheusschool
Sam van Houtenstraat 2
1067 JM Amsterdam

U kunt uw kind aanmelden door hier te klikken het inschrijfformulier in te vullen.

De Zomerschool 3-6 wordt georganiseerd door Stichting Amos Onderwijs als penvoerder van de besturen PO Amsterdam Nieuw-West.

<p>

<p>