2021 Groep 3-6
 
Inschrijven voor de Zomerschool kan nu ook voor de groepen 3-6


De Zomerschool voor groep 3 t/m 6 wordt de komende zomer (2021) voor de tweede keer georganiseerd van 12 tot en met 30 juli 2021. We hebben weer een heel leuk programma met veel activiteiten en uitstapjes! Deelname is gratis.

Ouder(s)/verzorger(s) kunnen hun kind aanmelden voor De Zomerschool via deze website onder het tabblad ‘inschrijven’. U schrijft uw kind in voor de groep waarin uw kind dit schooljaar (2020-2021) ook gezeten heeft.

Wij sturen uw aanmelding naar de school van uw kind, de eigen leerkracht vult de leerling-volg-gegevens van uw kind in. Nadat wij deze gegevens van de school hebben ontvangen is de aanmelding pas volledig. U ontvangt een bericht van ons dat wij alle gegevens hebben ontvangen. Dit betekent niet dat uw kind is geplaatst. Daarover ontvangt u pas bericht tussen 21 en 25 juni.


In iedere groep zitten 15 kinderen, evenveel jongens als meisjes, van verschillende niveaus. Er zijn 3 groepen per leerjaar (3 groepen 3, 3 groepen 4, 3 groepen 5, 3 groepen 6). Voor alle scholen uit Nieuw West zijn er evenveel plaatsen beschikbaar. er is helaas maar een beperkt aantal plaatsen!

Uiteraard vindt de organisatie onder voorbehoud plaats maar we gaan ervan uit dat we De Zomerschool gewoon kunnen organiseren.

Binnenkort publiceren wij hier op deze website waar De Zomerschool Nieuw West voor de groepen 3 tot en met 6 georganiseerd wordt. U kunt wel vast uw kind aanmelden door nu het inschrijfformulier in te vullen en te verzenden.

Stap 1: U vult het inschrijfformulier op de website volledig in. Zorg dat uw mailadres goed is ingevuld!  
Stap 2: U klikt op verzenden en gaat ermee akkoord dat de basisschool de leerlingvolggegevens deelt met de Zomerschool. Deze gegevens worden gebruikt om uw kind zo goed mogelijk in te delen in een groep. 
Stap 3: De school vult de benodigde gegevens in. 
Stap 4: Volledige inschrijving moet vóór 15 juni zijn afgerond. Als de Zomerschool al eerder vol is, wordt dit op de website gemeld.
Stap 5: Leerlingen die na de sluitingsdatum worden ingeschreven komen op een wachtlijst.  
Stap 6: Tussen 15 juni en 1 juli worden de groepen samengesteld. 
Stap 7: Tussen 1 en 4 juli ontvangt u bericht over plaatsing via mail. 


Binnenkort publiceren wij hier op de website van de Zomerschool Nieuw West 3-6 die in juli georganiseerd wordt. U kun wel vast uw kind aanmelden door nu het inschrijfformulier in te vullen.