Blog van Asma, Salima en Wisal

Ochtend:

Het was donderdagochtend 11 juli. We zaten in de klas. De juf was bezig met de dagtaak. Na de dagtaak mocht iedereen zijn biografie voorlezen. We gingen naar buiten nadat iedereen zijn biografie had voorgelezen.

Buiten:

Buiten ging iedereen spelen, eten en praten. Niemand zat stil iedereen deed wat. Het was mooi weer dus je had veel te doen. De meeste kinderen hadden al een vriend of vriendin. Als je niks kon verzinnen om mee te spelen dan is er altijd speelmateriaal om mee te spelen.

In de klas:

Toen we in de klas zaten ging de juf ons uitleggen wat we moesten doen. Toen gingen we werken aan onze schemaposter, en we maakten de rest van ons werk af.

Etsen:

In de middag gingen we met de klas etsen. De juf van etsen  gaf eerst uitleg voordat we gingen beginnen. Na de uitleg gingen we aan de slag. Iedereen had een mooie ets gemaakt. Maar het was best wel lastig, want je moest met een ijzeren pen in een stuk plastic tekenen en daarna moesten we met inkt over de ets heen gaan. Maar toch is het ons allemaal gelukt om de ets af te krijgen.

Afsluiting:

Na het etsen gingen we weer terug naar de klas om de dag af te ronden. Nadat we hadden afgerond gaven we de juf een hand en gingen we naar huis.

Gemaakt door : Asma, Salima en Wisal